Elastische sporttape besteld u voor 16:00 uur, morgen in huis

1 - 24 van 37

Positie Naam

1 - 24 van 37

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Elastische sporttape besteld u bij uw fysiotherapie en sportverzorging groothandel

Elastische sporttape die online worden aangeboden zijn altijd voorradig zodat u altijd verzekerd bent van snelle leveringen. Mocht door onvoorziene omstandigheden uw elastische sporttape niet direct leverbaar zijn zullen wij u altijd direct op de hoogte stellen van de levertijd.

Elastische sporttape groothandel voor Nederland en België

Elastische sporttape zijn verkrijgbaar met en zonder kleeflaag. Wij hebben bijvoorbeeld een elastische sporttape van BSN Medical en Lohmann & Rauscher. Sixtus Italia, van Heek Medical, Fysiolin. Kwalitatief uitstekende elastische sporttape, voor preventief gebruik of ter ondersteuning van een behandeling. Wij hebben een zeer groot aanbod elastische sporttape, zowel voor dames als voor heren, in alle soorten, kleuren en afmetingen. Voor mensen met allergieën hebben wij een speciale huidvriendelijke elastische sporttape.

Elastische sporttape voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bij een elastische sporttape gebruiken we tegenwoordig sterke producten zoals katoen, linnen, kunststof of bijvoorbeeld zinkoxide in de kleeflaag. Onze elastische sporttape hebben alles wat u zoekt, of u nu sport of revalideert, voor iedereen is er een elastische sporttape van de beste kwaliteit.