Massagebalsems besteld u voor 14:00 uur, morgen in huis

1 - 24 van 82

Positie Naam

1 - 24 van 82

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Massagebalsems besteld u bij uw fysiotherapie en sportverzorging groothandel

Massagebalsems kunnen goed worden ingezet bij pijnlijke gewrichten in onder andere de knie, enkel, pols, vingers, schouders en rug. Wij hebben de volgende merken altijd op voorraad: Toco Tholin massage olie en TocoTholin massagebalsem worden volgens eeuwen oude receptuur gemaakt. Chemodol massageolie en Chemoderm massage emulsie zijn producten van de fabrikant Chemodis. Fysiolin massage olie die goed wordt verdragen door de gevoelige huid is parabenenvrij en inmiddels de meest verkochte variant.

Massagebalsems groothandel voor Nederland en België

Massagebalsem is ideaal om spieren te laten ontspannen, maar er bestaan zo veel soorten en verschillende merken dat het soms lastig is te beslissen welke balsem het beste werkt. Om de juiste massagebalsem te kiezen moet je eerst nagaan welke eigenschappen je belangrijk vindt. Zo zijn er massagebalsems die het zelf herstellende vermogen van de huid optimaliseren.

Massagebalsems voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

De essentiële vetzuren ondersteunen het regeneratievermogen, normaliseren de talgproductie en verbeteren de elasticiteit van de huid. In de winter helpt deze massagebalsem je om de kou te weren, ’s zomers helpt het tegen een droge, wat schilferige huid. Andere balsems zijn juist weer erg geschikt voor de opwarming en het herstel van uw spieren voor en na een zware inspanning. Er bestaan balsems met een verwarmend effect, waardoor de doorbloeding rondom je spieren wordt gestimuleerd. Dit voorkomt spierletsel en gaat en stijve en gaat stramme spieren tegen.