Sporttape besteld u voor 14:00 uur, morgen in huis

1 - 24 van 51

Positie Naam

1 - 24 van 51

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sporttape besteld u bij uw fysiotherapie en sportverzorging groothandel

Sporttape kunt u online bestellen. Dé uitkomst als u overdag druk bent, geen gedoe met parkeren, simpel en snel bestellen. Sporttape kunt u bestellen bij FRAMO maar u kunt ook terecht bij Carrefour, de Aldi, Lidl of Colruyt. Zelfs de lokale Apotheker kan u aan sporttape helpen echter is de keuze dan vaak erg beperkt. Het zoeken in de stad naar sporttape resulteert vaak aan het einde van de dag in 'nog niet gevonden hebben wat je zoekt'. Wij bieden u diverse soorten sporttape gemaakt van hoogwaardige materialen, op werkdagen voor 14.00 uur besteld is morgen in huis.

Sporttape groothandel voor Nederland en België

Sporttape heeft altijd een hoge kleefkracht en is wellicht één van de bekendste soorten tape. De dikte van de lijmlaag bij sporttape is zo ontworpen dat het betrouwbaar hecht op de huid of op bandages. Sporttape is in veel gevallen ook geschikt om rechtstreeks op de huid aan te brengen. De rigiditeit van het materiaal zorgt voor een stabiliserend effect, zowel mechanisch als proprioceptief. Ook onder zware belasting blijft sporttape zeer goed zitten. De rand van tape is zeer fijn gekarteld. Met een snelle ruk kan men het materiaal éénvoudig in zowel dwars als lengterichting scheuren. Dit maakt snel werken zonder schaar mogelijk.

Sporttape voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Sporttape die online wordt aangeboden zijn voorradig zodat u altijd verzekerd bent van snelle leveringen! Mocht door onvoorziene omstandigheden uw sporttape niet direct leverbaar zijn zullen wij u altijd direct op de hoogte stellen van de levertijd. Voor de meeste sporttape gebruiken we tegenwoordig mooie en sterke producten zoals katoen, linnen, kunststof of bijvoorbeeld zinkoxide in de kleeflaag. Onze sporttape kunt u overal voor gebruiken of u nu sport of revalideert, voor iedereen is er een sporttape van de hoogste kwaliteit. Bekijk ook altijd even de categorie aanbiedingen om te kijken of er nog leuke koopjes voor u bijzitten.

Altijd de nieuwste sporttapes online kopen, wat wilt u nog meer? De beste sporttape voor preventief gebruik of tijdens een revalidatie is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Bekijk hier alle topmerken klassieke tape, Leukotape classic, Strappal, PoroTape. Mocht u opzoek zijn naar gekleurde sporttape dan hebben wij deze ook.