Verzorging producten besteld u voor 16:00 uur, morgen in huis

1 - 24 van 309

Positie Naam

1 - 24 van 309

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 13

Verzorgingsproducten besteld u bij uw fysiotherapie en sportverzorging groothandel

Verzorgingsproducten voor alle soorten van verzorging. Voor EHBO, Eerste Hulp Bij Ongelukken zijn natuurlijk snelverbanden, verbandkoffers en pleisters belangrijk. Pleisters zijn er in veel verschillende soorten en afmetingen, zo heeft elke pleister een andere eigenschap! Wondpleisters voor voor snij- en schaafwonden, hechtpleisters om een verbandrol of verbandgaas vast te leggen deze hebben meestal een krachtige zinkoxide kleeflaag. Bent u overgevoelig voor pleisters dan kan dat gepaard gaan met heftige reacties van de huid. Voor mensen met een pleister-allergie hebben wij een groot assortiment huidvriendelijke pleisters, deze zijn in 99% van de gevallen wit van kleur. Zelfzorgartikelen worden gebruikt door sport- en fysiotherapeuten tijdens behandelingen van uw blessure. Uw favoriete verzorgingsproduct kunt u simpel en snel bestellen.

Verzorgingsproducten groothandel voor Nederland en België

De door ons aangeboden Sport Medische producten en zelfhulpmiddelen kunnen goed worden ingezet bij pijnlijke gewrichten in onder andere de knie, enkel, pols, vingers, schouders en rug. Wij hebben vrijwel alle merken altijd op voorraad. Fysiolin inhalatiezalf die goed wordt verdragen door de gevoelige huid is parabenenvrij en inmiddels de meest verkochte variant.

Verzorgingsproducten voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Een kleine greep uit het uitgebreide verzorgingsassortiment: schaafwonden, handwasgel, verbandmiddelen, warmte zalven, snelverband, polstermateriaal, blarenpleisters, wondpleisters, verbandgaas of zelfs compleet gevulde verbandkoffers. Ook voor de persoonlijke lichaamsverzorging kunt u bij ons terecht: antibacteriële zeep, desinfecterende handgel zijn twee bacterieremmende producten uit ons assortiment die veelvuldig in de praktijk gebruikt worden. Papierwaren, papierrollen of badstofhoezen voor behandelbanken en massagetafels. Het assortiment papierrollen en badstofhoezen zijn de perfecte behandelbank of massagetafel rollen en hoezen om hygiënisch op te liggen tijdens de massage of blessurebehandeling.